Φωτογραφία κύριων δασκάλων

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ONLINE ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Αγγλόφωνοι καθηγητές με μητρική γλώσσα τα αγγλικά, με εκπαίδευση και εκπαιδευτική εμπειρία. Γνωρίστε τους!

Arrow

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε την εκπαιδευτική ομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα αγγλικά σας online μέσω του Speakingathome. Μπορείτε να λάβετε credit στο σχολείο μας και να επιλέξετε τον δάσκαλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Αν θέλετε να αλλάξετε τον δάσκαλο για ένα άλλο μάθημα, με το Speakingathome, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Έχετε πλήρη ελευθερία να κάνετε οποιαδήποτε επιλογή που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Robert

ROBERT

South Africa

Ο Robert είναι ένας έμπειρος συγγραφέας ο οποίος, στα χρόνια της δύσης του, αφιερώνει τη ζωή του στην online διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος TEFL και έχει μεγάλη εμπειρία στην online διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε μαθητές στην Ασία. Έχει διδάξει μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, νέους ενήλικες σε πανεπιστήμια και ώριμους ενήλικες επαγγελματίες. Γνωστός για την υπομονή και την επιμονή του, σε συνδυασμό με την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ του, τις δοκιμασμένες γνώσεις του στα αγγλικά και την ικανότητά του να επικοινωνεί με τους ανθρώπους και να ακούει, τον κάνουν σπουδαίο δάσκαλο.

Daniella

DANIELLA

South Africa

Η Daniella Barone είναι μια νεαρή δασκάλα από τη Νότια Αφρική που σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός. Ξεκίνησε να διδάσκει αγγλικά πριν από 3 χρόνια, όπου βοηθούσε με τα μαθήματα και τις εργασίες, καθώς και την προετοιμασία των εξετάσεων. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα 200 ωρών TEFL και Tesol και από τότε διδάσκει κυρίως online. Αυτή η εμπειρία τής έδωσε την ευκαιρία να σχεδιάσει αποτελεσματικά και να σκεφτεί στρατηγικά για το πώς τα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους μαθητές να κατανοήσουν τις νέες έννοιες, καθώς η επιτυχία των μαθητών της έχει μεγάλη σημασία για αυτήν. Η Daniella μπορεί να σας βοηθήσει με την ανάγνωση, τη γραφή, την προφορά, μαθήματα συνομιλίας, ή την προετοιμασία για ένα τεστ.

Ibrahim

IBRAHIM

Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Ibrahim κατάγεται από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Έλαβε το πτυχίο του στην Αγγλική Λογοτεχνία και Δημοσιογραφία από το Wayne State University επίσης στο Ντιτρόιτ. Αυτήν τη στιγμή έχει μεταπτυχιακό στην πολιτισμική ανθρωπολογία. Ο Ibrahim έχει εργαστεί στις ΗΠΑ, το Κατάρ και την Τουρκία. Έχει διδάξει Αγγλικά σε επίπεδα με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων προετοιμασίας εξετάσεων για το IELTS & TOEFL. Ο Ibrahim εργάζεται επί του παρόντος πάνω στο πρώτο του μυθιστόρημα, αφού δημοσίευσε αρκετά άρθρα και κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Τεχνών για την Ποίηση. Απέκτησε πιστοποιητικό TESOL στο Λονδίνο, τον Καναδά και έχει συνεργαστεί εκτενώς με κοινότητες μεταναστών στο Μίσιγκαν, την Καλιφόρνια και την Αλάσκα.

Anthony

ANTHONY

Ιρλανδία

Ο Tony είναι Ιρλανδός, έχει πολλά προσόντα και πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία ενηλίκων σε διεθνές επίπεδο, τόσο για πρακτικές εργασίες όπως παρουσιάσεις και επιχειρηματικές συναντήσεις, όσο και για ακαδημαϊκές, όπως η προετοιμασία του IELTS. Έχει διαπιστώσει ότι σε πρακτικό, καθημερινό επίπεδο, η μελέτη της γραμματικής δεν είναι αυτό που επιτρέπει σε ένα άτομο να επικοινωνεί καλά. Η εμπιστοσύνη έρχεται μόνο από την πρακτική, μαζί με μερικές χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές. Μιλώντας ειδικά, η εξάσκηση κάνει την τελειότητα. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν αρνητικές παιδικές αναμνήσεις από βαρετά μαθήματα, αλλά η εκμάθηση γλωσσών μπορεί να είναι εύκολη, ευχάριστη και διασκεδαστική.

Heidi

HEIDI

Ηνωμένες Πολιτείες

Η Heidi είναι καθηγήτρια Αγγλικών που μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι Εκπαιδευτική Ψυχολόγος, η οποία έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας. Έχει εργαστεί ως μεταφράστρια αγγλικών και ισπανικών και είναι εντελώς δίγλωσση. Ο στόχος της Heidi είναι να υποστηρίξει τους στόχους σας στην εκμάθηση αγγλικών, ανεξάρτητα από το ποιο μπορεί να είναι το επίπεδο των αγγλικών σας αυτήν τη στιγμή. Ανυπομονεί να σας γνωρίσει και να κάνει το ταξίδι της εκμάθησης αγγλικών, μια διασκεδαστική και ευχάριστη εμπειρία.

Keegan

KEEGAN

South Africa

Η Keegan είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια TEFL και ολοκλήρωσε τα εξειδικευμένα μαθήματά της μέσω του TEFL Full Circle, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει 6ετή διδακτική εμπειρία – συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας αγγλικών στο διαδίκτυο - με μαθητές από την ηλικία των 5 ετών έως ενήλικες. Η Keegan είναι μια υπομονετική και ευγενική δασκάλα, αλλά θα διορθώσει τους μαθητές της μόνο όταν χρειάζεται για να τους βοηθήσει να προοδεύσουν. Η Keegan μπορεί να σας βοηθήσει με την ανάγνωση, τη γραφή, την προφορά, τα μαθήματα προφορικών ή την προετοιμασία για ένα τεστ. Είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να βεβαιωθεί ότι είστε διά βίου μαθητής της αγγλικής γλώσσας.

Trevor

TREVOR

Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Trevor Bryan είναι ένας 56χρονος καθηγητής αγγλικών από το Κέιμπριτζ του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι υψηλά καταρτισμένος, έχει μεταπτυχιακό στη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας, καθώς και ένα δίπλωμα RSA. Έχει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία, ξεκινώντας από το 1992. Έχει διδάξει σε όλα τα επίπεδα και ειδικεύεται ιδιαίτερα στην πρακτική IELTS, στα αγγλικά για επαγγελματικούς σκοπούς και επιχειρήσεις, καθώς και σε άλλες εξετάσεις Cambridge Suite. Είναι σε θέση να σας βοηθήσει με όλες τις πτυχές της γλώσσας, συμπεριλαμβανομένης της γραφής και της προφοράς.

Andrew

ANDREW

South Africa

Ο Andrew είναι 30 ετών και ζει στο Durban της Νότιας Αφρικής. Έχει δίπλωμα TEFL 150 ωρών, διδάσκει αγγλικά στο διαδίκτυο εδώ και 2 χρόνια και έχει λατρέψει κάθε στιγμή αυτής της περιόδου. Έχει διδάξει σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών. Από 3χρονα μέχρι ενήλικες. Έχει επίσης διδάξει ένα ευρύ φάσμα επιπέδων εμπειρίας από τα πολύ βασικά των χαιρετισμών έως πιο περίπλοκες ασκήσεις κατανόησης. Οι μαθητές που έχει διδάξει κυμαίνονται από αρχάριους που δεν γνωρίζουν σχεδόν καθόλου αγγλικά έως σχεδόν άπταιστα ομιλητές της γλώσσας.

Kelly

KELLY

South Africa

Η Kelly είναι μια καταπληκτική δημιουργική δασκάλα από το Durban της Νότιας Αφρικής. Είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Μεταπτυχιακού Tefl και Tesol διάρκειας 150 ωρών μέσω του Global language στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα αγγλικά είναι η πρώτη της γλώσσα και έχει πάθος για τη διδασκαλία των μικρότερων παιδιών, καθώς και των εφήβων και των ενηλίκων. Η Kelly απολαμβάνει να δημιουργεί ένα περιπετειώδες και ενδιαφέρον μάθημα, για να βεβαιωθεί ότι οι μαθητές της αναγνωρίζουν καλά τη γλώσσα και μπορεί να σας βοηθήσει με την ανάγνωση, τη γραφή, την κατανόηση και την επίτευξη των επιθυμητών στόχων σας. Θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να γίνετε οι καλύτεροι!

Kat

KAT

Ηνωμένες Πολιτείες

Η Kat είναι δίγλωσση Αγγλόφωνη και Ρωσόφωνη με πτυχίο στην Εκπαίδευση, μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και πάνω από 7 χρόνια διδακτικής εμπειρίας στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτικός της Οξφόρδης και έχει διδάξει διάφορες ηλικίες και επίπεδα. Η Kat είναι πολύ παθιασμένη με τη διδασκαλία και βρίσκει πάντα τη σωστή προσέγγιση για τους μαθητές της. Η χαλαρή προσωπικότητα, η υπομονή και η αίσθηση του χιούμορ της δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα για μάθηση, όπου οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά, νιώθουν αυτοπεποίθηση και αισθάνονται χαλαροί.

Jemma

JEMMA

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Jemma είναι αγγλόφωνη με μητρική γλώσσα τα αγγλικά και ζει στη Νότια Αφρική. Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια TEFL, είναι επίσης εξειδικευμένη στη διδασκαλία νέων μαθητών και στην online διδασκαλία. Η Jemma έχει πάθος για την εκμάθηση νέων πραγμάτων και στοχεύει να ενσταλάξει το ίδιο πάθος στους μαθητές της και είναι ενθουσιασμένη που βοηθάει τους μαθητές της στο ταξίδι τους για να μάθουν αγγλικά.

Tom

TOM

South Africa

Ο Tom είναι 31 ετών και ζει στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής. Είναι κάτοχος πιστοποίησης TEFL/TESOL μέσω του Global TEFL στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει 10ετή εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό κλάδο στη Νότια Αφρική, έχοντας εργαστεί ως Ανώτερος Διευθυντής και ως σύμβουλος. Έχει επίσης ένα Εθνικό Δίπλωμα στην Επιστήμη Άσκησης, και αγαπά τον αθλητισμό και τη διατήρηση του υγιούς τρόπου ζωής. Ο Tom μπορεί να σας βοηθήσει με τις δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής και προφοράς στα αγγλικά και είναι παθιασμένος με το να βοηθήσει τους μαθητές του να επιτύχουν τους στόχους τους στην αγγλική γλώσσα στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Angela

ANGELA

Ηνωμένες Πολιτείες

Η Angela γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και μεγάλωσε στο Λονγκ Άιλαντ. Είναι Αμερικανίδα συγγραφέας και επαγγελματίας της Αγγλικής Γλώσσας. Είναι κάτοχος πτυχίου Καλών Τεχνών και Ιστορίας της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο Long Island της Νέας Υόρκης. Είναι επίσης φωτογράφος και σύμβουλος εκθέσεων τέχνης και φωτογραφίας, βιβλίων και εκδηλώσεων τόσο στην Ιταλία όσο και στις ΗΠΑ. Ως 20χρονη κάτοικος του Λος Άντζελες μετακόμισε στην Ιταλία το 2010 και από τότε διδάσκει τόσο σε αίθουσες όσο και στο διαδίκτυο.

Maritina

MARITINA

Ηνωμένες Πολιτείες

Η Maritina είναι γηγενής Αμερικανίδα ομιλήτρια από το Χιούστον, η οποία τώρα ζει στην Αργεντινή. Έχει εξαιρετική εμπειρία διδασκαλίας στο διαδίκτυο από τα χαμηλά επίπεδα έως το προχωρημένο επίπεδο. Εκτός από τη διδασκαλία στο διαδίκτυο, η Maritina συνεργάζεται με μαθητές της πρώτης δημοτικού σε ένα τοπικό δίγλωσσο σχολείο, όπου βοηθά τους μαθητές της να μάθουν άπταιστα την αγγλική γλώσσα με καθημερινή ενθάρρυνση. Η Maritina έχει πάθος με τη διδασκαλία και παρέχει βοήθεια στους μαθητές της και της αρέσει να κάνει τα μαθήματά της διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα, ενώ σας βοηθά να μαθαίνετε.

Jeffrey

JEFFREY

Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Jeffrey είναι καθηγητής αγγλικών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η φιλοσοφία του Jeff είναι απλή, η γλώσσα μαθαίνεται μέσω της πρακτικής, ενθαρρύνει τους μαθητές του να μιλούν ελεύθερα αντί να περνούν ώρες μελετώντας γραμματική. Αυτό έχει βοηθήσει τους μαθητές του να επιτύχουν υψηλές βαθμολογίες σε εξετάσεις Ομιλίας, όπως το IELTS, τις οποίες προηγουμένως δεν ήταν σε θέση να επιτύχουν. Υποστηρίζει και συμβουλεύει με τρόπο που εμπνέει εμπιστοσύνη στους μαθητές του για να τους ενθαρρύνει να μάθουν από τα λάθη τους αντί να φοβούνται να τα κάνουν. Ο Jeff έχει πολλές ενδιαφέρουσες στρατηγικές/φόρμουλες για να βοηθήσει τους μαθητές που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές του στα αγγλικά και τις παρουσιάζει με ένα θετικό και εποικοδομητικό στυλ.

Bethanie

BETHANIE

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Beth είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει πτυχίο στις Επιχειρήσεις, πιστοποιητικό TEFL 120 ωρών συν πιστοποιητικό Advanced Business 30 ωρών. Διδάσκει αγγλικά online από το 2017 και έχει εμπειρία στο να βοηθά με τις εξετάσεις, τις επιχειρηματικές επικοινωνίες και τα γενικά προφορικά αγγλικά. Έχει χρησιμοποιήσει διάφορα αναγνωρισμένα διδακτικά υλικά, όπως το Oxford Reading Tree και το Cambridge English, καθώς και τη δημιουργία του δικού της υλικού. Της αρέσει να μιλάει στους ανθρώπους και να ακούει τις απόψεις και τις εμπειρίες τους και ανυπομονεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και ευχέρεια στα αγγλικά.

Rosemary

ROSEMARY

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Rosemary έχει πάθος με τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας. Τα προσόντα της περιλαμβάνουν πτυχίο Αγγλικών και Ιστορίας, πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας στο TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages). Η Rosemary έχει διδάξει Ακαδημαϊκά Αγγλικά, Αγγλικά για Ειδικούς Σκοπούς, προετοιμασία IELTS και παραδίδει μαθήματα προφορικών αγγλικών. Πιστεύει ότι η γλώσσα έχει να κάνει με την επικοινωνία και, ως εκ τούτου, μαθαίνει κανείς τη γλώσσα χρησιμοποιώντας τη γλώσσα. Τα μαθήματά της είναι διαδραστικά, ποικίλα και ενδιαφέροντα, δημιουργημένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες των μεμονωμένων μαθητών.

Lynette

LYNETTE

Νέα Ζηλανδία

Η Lynette είναι δημιουργική καθηγήτρια Λογοτεχνίας και Θεάτρου και πιστοποιημένη καθηγήτρια Αγγλικών TEFL. Είναι επίσης έμπειρη στην online διδασκαλία ξένων μαθητών. Κατέχει το Associate Trinity College του Λονδίνου και έχει εκπαιδεύσει φοιτητές στις τέχνες του θεάματος σε επίπεδο διαγωνισμού. Επιπλέον, έχει ιατρικό πτυχίο στην Τεχνολογία Μετάγγισης Αίματος και είναι σε θέση να βοηθήσει τους μαθητές στην εκμάθηση ιατρικής ορολογίας. (Αγγλικά για Ειδικούς Σκοπούς). Το χαλαρό στυλ διδασκαλίας, η υπομονή και η αίσθηση του χιούμορ της θα διασφαλίσουν ότι οι μαθητές απολαμβάνουν τη μάθηση σε ένα διασκεδαστικό και χαλαρό περιβάλλον.

Madalene

MADALENE

South Africa

Η Madalene έχει ένα μεγάλο πάθος για την εκπαίδευση, τα ταξίδια και τη μάθηση για διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς. Εργάστηκε για 21 χρόνια σε εταιρείες, δουλεύοντας στις Επικοινωνίες και στο Μάρκετινγκ. Η Madelene είναι πιστοποιημένη δασκάλα TELF και μιλάει λίγα γαλλικά επειδή έζησε στη Γαλλία για 4 χρόνια. Δεν απολαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να βοηθά έναν μαθητή να επιδιώξει και να επιτύχει τα όνειρα και τον σκοπό του στη ζωή.

Carol

CAROL

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Carol είναι ενθουσιασμένη με τη διδασκαλία των αγγλικών. Έχει μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση. Η Carol ειδικεύεται στην αγγλική γλώσσα και την ψυχολογία με το πτυχίο της Bachelor of Arts και είναι εξειδικευμένη δασκάλα, έχοντας διδάξει όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένων των χώρων εργασίας, εκπαιδεύοντας υπαλλήλους σε ήπιες δεξιότητες. Οι εξετάσεις Business English, Academic English και English, μεταξύ άλλων, είναι οι ειδικότητές της. Η Carol έχει πολυετή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας αγγλικών στην Ταϊλάνδη και η φιλοσοφία της είναι ότι "η μάθηση είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης" και διδάσκει με ενδιαφέρουσες, εξατομικευμένες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, οι οποίες επικεντρώνονται στη βελτίωση των λειτουργικών αγγλικών σας και όλων των αναγκών συνομιλίας σας.

Jacqueline

JACQUELINE

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Jacqueline είναι καθηγήτρια Αγγλικών από το Ηνωμένο Βασίλειο, εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών στην Ελλάδα, διδάσκοντας Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα τα τελευταία 30 χρόνια. Διδάσκει σε ένα ευρύ φάσμα μαθητών, από τους αρχάριους μέχρι τα επίπεδα επάρκειας. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία Cambridge B2, C1, C2, IELTS. Η Jacqueline είναι μια παθιασμένη δασκάλα που θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο, αφοσιωμένο και εργατικό άτομο.

Brian

BRIAN

Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Brian είναι ένας Άγγλος δάσκαλος με διοίκηση επιχειρήσεων και εμπειρία δημόσιας ομιλίας, υποστηρίζει πρόθυμα το προσωπικό των επιχειρήσεων με παρουσιάσεις και συνεντεύξεις. Είναι ένας ενθουσιώδης και αφοσιωμένος δάσκαλος και έχει την ικανότητα να εμπλέκει μαθητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Η μαθητοκεντρική του προσέγγιση διασφαλίζει ότι όλοι οι μαθητές του συμμετέχουν ενεργά στη δική τους μάθηση, ότι οι ανάγκες τους ικανοποιούνται και οι στόχοι τους επιτυγχάνονται.

Antonella

ANTONELLA

South Africa

Η Antonella κατάγεται από τη Νότια Αφρική, έχει πάνω από 15 χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας στον τομέα των ΤΠΕ ως Διευθύντρια Εταιρικού Λογαριασμού, είναι κάτοχος πτυχίου BTech στην Προστασία της Φύσης, 2ης μαύρης ζώνης DAN στο Taekwando και εργάζεται προς την κατεύθυνση της απόκτησης Master της στην Προστασία της Φύσης, το οποίο περιλαμβάνει την Κλιματική Αλλαγή. Μιλάει άπταιστα ιταλικά και βοηθά κυρίως ενήλικες μαθητές με τις δεξιότητές τους στα αγγλικά από το 2016 και, ως εκ τούτου, κατανοεί πόσο δύσκολο είναι να μάθει κανείς μια νέα γλώσσα. Είναι προσαρμοστική και διδάσκει με ρυθμό που ταιριάζει στους μαθητές της.

Camilla

CAMILLA

South Africa

Η Camilla είναι αγγλόφωνη με μητρική γλώσσα τα αγγλικά και εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών από το 2011 αφού έλαβε το πιστοποιητικό Cambridge CELTA. Έκτοτε, είχε την ευκαιρία να διδάξει σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αυστρίας, της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας. Έχει πτυχίο στην Ψυχολογία και μεταπτυχιακό στις Δημογραφικές Σπουδές. Η εμπειρία της περιλαμβάνει την προετοιμασία εξετάσεων IELTS, PET, FCE, γενικά και επαγγελματικά αγγλικά. Έχει επίσης εμπειρία στη διδασκαλία παιδιών και χρησιμοποιεί αγγλικά παιχνίδια για να τα εμπλέξει. Είναι σε θέση να σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε όποιον τομέα της γλώσσας αισθάνεστε ότι χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια.

Alistair

ALISTAIR

Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Alistair έχει μάστερ στη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας. Έζησε και δίδαξε στην Τουρκία για έντεκα χρόνια πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να διδάξει IELTS σε εφήβους και επιχειρηματικά αγγλικά σε ώριμους επαγγελματίες. Ο Alistair θα επικεντρωθεί στους στόχους των μαθητών και θα μιλήσει για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, παρέχοντας εποικοδομητική ανατροφοδότηση. Είτε πρόκειται για ένα τεστ ομιλίας IELTS, μια επιχειρηματική παρουσίαση ή απλά για τη βελτίωση των γενικών αγγλικών, οι μαθητές σύντομα θα αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα είναι πιο ικανοί.

Roger

ROGER

Καναδάς

Ο Roger έχει πτυχίο Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Δεύτερης Γλώσσας. Έχει διδάξει Ακαδημαϊκά και Business English σε πανεπιστημιακό επίπεδο στον Καναδά, την Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το στυλ διδασκαλίας του είναι άτυπο και θα σας ενθαρρύνει να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με σημεία στα μαθήματα που δεν καταλαβαίνετε ή δεν είστε εξοικειωμένοι. Ο Roger πιστεύει ότι τα προφορικά και γραπτά Αγγλικά είναι πλέον η παγκόσμια γλώσσα των Επιχειρήσεων και της Εκπαίδευσης και το να έχεις καλές δεξιότητες επικοινωνίας στα αγγλικά θα προωθήσει την καριέρα σου. Σας προσκαλεί να επικοινωνήσετε μαζί του για να συζητήσετε πώς μπορείτε να γίνετε πιο σίγουροι και επιτυχημένοι στη χρήση των αγγλικών ως δεύτερης γλώσσας.

Emma

EMMA

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Emma είναι έμπειρη δασκάλα TEFL με εμπειρία στη διδασκαλία τόσο των παιδιών και των ενηλίκων όλων των ικανοτήτων. Της αρέσει να παραδίδει μαθήματα συνομιλίας για να αναπτύξει την εμπιστοσύνη και την ευχέρεια, καθώς και θέματα σχετικά με τις επιχειρήσεις και τα μαθήματα προετοιμασίας IELTS. Εκτός από τη διδασκαλία, έχει εργασιακή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και τη διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι πολύ υπομονετική και ενθαρρυντική και της αρέσει να βλέπει τους μαθητές της να έχουν αυτοπεποίθηση και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Μιλάει τόσο αγγλικά όσο και ισπανικά και σήμερα ζει στην Κεντρική Αμερική, όπου έχει αγκαλιάσει νέες γλώσσες και πολιτισμούς.

Linda

LINDA

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Linda έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας τόσο στη Γαλλία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συνεργαστεί με μαθητές από πολλούς πολιτισμούς και επίπεδα και μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Μιλάει άπταιστα γαλλικά και καταλαβαίνει πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η εκμάθηση μιας γλώσσας και πόσα κίνητρα χρειάζονται. Διδάσκει γενικά αγγλικά καθώς και επιχειρηματικές δεξιότητες για συναντήσεις και παρουσιάσεις. Μέσω της τακτικής πρακτικής μπορεί να σας βοηθήσει να μιλήσετε πιο άπταιστα και με αυτοπεποίθηση με έναν διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο.

Barbara

BARBARA

South Africa

Η Barbara είναι αγγλόφωνη με μητρική γλώσσα τα αγγλικά από τη Νότια Αφρική. Έχει πτυχίο TEFL Ανωτάτου Βαθμού Επιπέδου 5 και έχει διδάξει εθελοντικά για πολλά χρόνια. Έχει επίσης βοηθήσει τους μαθητές να επιτύχουν καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις τους. Είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μπορεί να σας βοηθήσει με τη δημιουργική γραφή. Έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και της αρέσει να μαθαίνει για τους πολιτισμούς τους και να γνωρίζει τους ανθρώπους τους. Για πολλά χρόνια, έχει εργαστεί ως στέλεχος πωλήσεων και μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα της απασχόλησης. Θα ήθελε πολύ να σας βοηθήσει να γίνετε ο πιο άπταιστος αγγλόφωνος που μπορείτε να γίνετε. Της αρέσει να κάνει τα μαθήματά της διασκεδαστικά και επίσης ενδιαφέροντα, ενώ σας βοηθά να μάθετε. Ανυπομονεί να σας συναντήσει και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

William

WILLIAM

Ηνωμένες Πολιτείες

Ο William κατάγεται από τις ΗΠΑ και είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Σικάγου στην επιχειρηματική και δομική μηχανική, ξεκινώντας τη δική του εταιρεία στον κατασκευαστικό κλάδο σε νεαρή ηλικία και ήταν επενδυτής ακινήτων για πάνω από 30 χρόνια σε επιχειρήσεις μέχρι την οικονομική κατάρρευση του 2008. Έχει αποσυρθεί στο Μεξικό τώρα, παραδίδει αμέτρητα μαθήματα σε διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο. Είναι ένας πολυμαθής ειδικός της γνώσης και της συνομιλίας σε όλους τους τομείς της προσπάθειας, με τεράστια χέρια στην εμπειρία διδάσκοντας όλα τα επίπεδα, είναι πιστοποιημένος και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε στο περιβάλλον. Καλύπτει όλες τις εξετάσεις των αγγλικών και την πρόοδο της γνώσης και της σταδιοδρομίας.

Nathan

NATHAN

South Africa

Ο Nathan είναι ένας νεαρός καθηγητής Αγγλικών από τη Νότια Αφρική, με δίπλωμα TEFL επιπέδου 5 (320 ωρών), εργάστηκε για δύο χρόνια ως αναπληρωτής καθηγητής σε τοπικό σχολείο. Ο Nathan είναι παθιασμένος με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και βοηθά τους άλλους να επιτύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Είναι λάτρης των ταξιδιών, σέρφερ, συγγραφέας και δημόσιος ομιλητής που απολαμβάνει να δημιουργεί μαθήματα που είναι εξατομικευμένα και σχετικά με εσάς, τον μαθητή. Έχει ως στόχο να παραδίδει μαθήματα που είναι διασκεδαστικά, ελκυστικά και εγγυημένα για να βοηθήσουν στη βελτίωση της επάρκειας των αγγλικών σας.

Braeden

BRAEDEN

South Africa

Η Brae άρχισε να διδάσκει Αγγλικά πριν από πέντε χρόνια στη Βαρκελώνη. Έκτοτε, έχει εργαστεί σε ακαδημίες γλωσσών, ως ιδιωτικός δάσκαλος και μέσω πλατφορμών ηλεκτρονικής μάθησης. Το ευρύ φάσμα της εμπειρίας της περιλαμβάνει Άγγλους αρχάριους έως έμπειρους επαγγελματίες. Έχει συνεργαστεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η προσέγγισή της στην τάξη είναι προσανατολισμένη στον στόχο. Η εστίασή της στην αυτοέκφραση και την ανοιχτή επικοινωνία είναι μια εμπειρία που αγαπούν οι μαθητές.

Kana

KANA

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Kana έχει μεγάλη εμπειρία στην παράδοση online μαθημάτων αγγλικών σε μαθητές μόνο από ένα ενδιάμεσο επίπεδο B1 και άνω και την προετοιμασία των ακόλουθων πιστοποιήσεων και τομέων: IELTS, TEFL, TOEFL, Business English, Cambridge English και ESL (Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα) conversational. Η Kana έχει πάθος να διδάσκει και να βοηθάει τους μαθητές της. Συχνά ετοιμάζει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαθητών της που θέλουν να περάσουν από το ενδιάμεσο στο προχωρημένο επίπεδο.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των online μαθημάτων αγγλικών μας μέσω Skype και της μεθόδου μας, ρίξτε μια ματιά στο τι λένε οι μαθητές μας για εμάς.