Φωτογραφία κύριων δασκάλων

Ο δικος σας online καθηγητης αγγλικων

Αγγλόφωνοι καθηγητές με μητρική γλώσσα τα αγγλικά, με εκπαίδευση και εκπαιδευτική εμπειρία. Γνωρίστε τους!

Arrow

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε την εκπαιδευτική ομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα αγγλικά σας online μέσω του Speakingathome. Μπορείτε να λάβετε credit στο σχολείο μας και να επιλέξετε τον δάσκαλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Αν θέλετε να αλλάξετε τον δάσκαλο για ένα άλλο μάθημα, με το Speakingathome, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Έχετε πλήρη ελευθερία να κάνετε οποιαδήποτε επιλογή που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Conor

CONOR

Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Conor McMahon είναι ένας έμπειρος καθηγητής αγγλικών από το Amherst της Μασαχουσέτης, Ηνωμένες Πολιτείες. Ως γεννημένος Αμερικανός, μιλάει καθαρά και σαφή αγγλικά. Έχει επίσης κοινή ιθαγένεια με την Ιρλανδία, γεγονός που τον καθιστά διπλό πολίτη και πολίτη-μέλος της ΕΕ. Ως απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, Άμχερστ, ο Κόνορ αποφοίτησε με πτυχίο στη συγγραφή και τις λογοτεχνικές σπουδές, γεγονός που τον καθιστά άριστο γνώστη της αγγλικής γλώσσας, της συγγραφής και της λογοτεχνίας. Αργότερα, ο Conor έλαβε πιστοποιητικό TEFL επιπέδου 5, 170 ωρών από τη Διεθνή Ακαδημία TEFL.

Daniella

DANIELLA

South Africa

Η Daniella Barone είναι μια νεαρή δασκάλα από τη Νότια Αφρική που σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός. Ξεκίνησε να διδάσκει αγγλικά πριν από 3 χρόνια, όπου βοηθούσε με τα μαθήματα και τις εργασίες, καθώς και την προετοιμασία των εξετάσεων. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα 200 ωρών TEFL και Tesol και από τότε διδάσκει κυρίως online. Αυτή η εμπειρία τής έδωσε την ευκαιρία να σχεδιάσει αποτελεσματικά και να σκεφτεί στρατηγικά για το πώς τα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους μαθητές να κατανοήσουν τις νέες έννοιες, καθώς η επιτυχία των μαθητών της έχει μεγάλη σημασία για αυτήν. Η Daniella μπορεί να σας βοηθήσει με την ανάγνωση, τη γραφή, την προφορά, μαθήματα συνομιλίας, ή την προετοιμασία για ένα τεστ.

Christian

CHRISTIAN

Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Chris γεννήθηκε και σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού TEFL και έχει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών από διάφορα επαγγελματικά υπόβαθρα, από γιατρούς έως επιχειρηματίες. Ο Chris είναι δίγλωσσος, η δεύτερη γλώσσα του είναι τα ισπανικά, το οποίο αποτέλεσε πλεονέκτημα στη διδασκαλία στη Λατινική Αμερική. Η διδασκαλία είναι η κλίση του και απολαμβάνει να βλέπει τους μαθητές του να διαπρέπουν στην εκμάθηση κάθε πτυχής της αγγλικής γλώσσας. Ο Chris είναι ένα δυναμικό άτομο και προσαρμόζει πάντα τις μεθόδους διδασκαλίας του στις ανάγκες των μαθητών του. Θα ήθελε να γίνει μέρος του ταξιδιού σας στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας!

Marlene

MARLENE

South Africa

Η Marlene είναι μια ενθουσιώδης καθηγήτρια αγγλικών με πέντε χρόνια διδακτικής εμπειρίας. Είναι κάτοχος πτυχίου στην εκπαίδευση και πιστοποιητικού TEFL 120H. Ξεκίνησε το διδακτικό της ταξίδι στην Κίνα, όπου δίδαξε μαθητές διαφόρων ηλικιών και ικανοτήτων. Μιλάει αγγλικά, αφρικάνικα και βασικά μανδαρινικά. Λόγω της έκθεσής της σε διαφορετικούς πολιτισμούς και της εκμάθησης μιας τρίτης γλώσσας από την ίδια, μπορεί να συντονιστεί με τους μαθητές της. Βλέπει τον εαυτό της ως επιμελή δάσκαλο που ενδιαφέρεται για τους στόχους των μαθητών της. Ανυπομονεί να σας γνωρίσει και να σας καθοδηγήσει στο γλωσσικό σας ταξίδι.

Andrew

ANDREW

South Africa

Ο Andrew είναι 30 ετών και ζει στο Durban της Νότιας Αφρικής. Έχει δίπλωμα TEFL 150 ωρών, διδάσκει αγγλικά στο διαδίκτυο εδώ και 2 χρόνια και έχει λατρέψει κάθε στιγμή αυτής της περιόδου. Έχει διδάξει σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών. Από 3χρονα μέχρι ενήλικες. Έχει επίσης διδάξει ένα ευρύ φάσμα επιπέδων εμπειρίας από τα πολύ βασικά των χαιρετισμών έως πιο περίπλοκες ασκήσεις κατανόησης. Οι μαθητές που έχει διδάξει κυμαίνονται από αρχάριους που δεν γνωρίζουν σχεδόν καθόλου αγγλικά έως σχεδόν άπταιστα ομιλητές της γλώσσας.

Roy

ROY

Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Roy είναι ένας ενθουσιώδης καθηγητής αγγλικών από το Ηνωμένο Βασίλειο που ζει στην Ιταλία και μιλάει ιταλικά ως δεύτερη γλώσσα. Τα προσόντα του περιλαμβάνουν πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού και Κατασκευαστή, καθώς και πιστοποίηση TEFL για την προετοιμασία εξετάσεων και τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, και ο Roy έχει βοηθήσει τους μαθητές του με μαθήματα συνομιλίας, προετοιμασία για συνεντεύξεις και εξετάσεις όπως το IELTS, μεταξύ άλλων.

Antonella

ANTONELLA

South Africa

Η Antonella κατάγεται από τη Νότια Αφρική, έχει πάνω από 15 χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας στον τομέα των ΤΠΕ ως Διευθύντρια Εταιρικού Λογαριασμού, είναι κάτοχος πτυχίου BTech στην Προστασία της Φύσης, 2ης μαύρης ζώνης DAN στο Taekwando και εργάζεται προς την κατεύθυνση της απόκτησης Master της στην Προστασία της Φύσης, το οποίο περιλαμβάνει την Κλιματική Αλλαγή. Μιλάει άπταιστα ιταλικά και βοηθά κυρίως ενήλικες μαθητές με τις δεξιότητές τους στα αγγλικά από το 2016 και, ως εκ τούτου, κατανοεί πόσο δύσκολο είναι να μάθει κανείς μια νέα γλώσσα. Είναι προσαρμοστική και διδάσκει με ρυθμό που ταιριάζει στους μαθητές της.

Bianca

BIANCA

South Africa

Η Bianca είναι μια αποφασισμένη και φιλόδοξη δασκάλα. Στόχος της είναι να διδάξει στους μαθητές πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας την αγγλική γλώσσα. Επικεντρώνεται σε αυτό που χρειάζονται οι μαθητές της και προσαρμόζει τη διδακτική της στρατηγική στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Είναι παθιασμένη και υπομονετική και θέλει να ενθαρρύνει τους μαθητές να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους. Πιστεύει ότι η επικοινωνία είναι η καλύτερη δεξιότητα ζωής και εργάζεται για να διδάξει στους μαθητές της πώς μπορούν να επικοινωνούν σε διάφορες πτυχές της ζωής, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, του σχολείου και της προσωπικής ζωής.

Brian

BRIAN

Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Brian είναι ένας Άγγλος δάσκαλος με διοίκηση επιχειρήσεων και εμπειρία δημόσιας ομιλίας, υποστηρίζει πρόθυμα το προσωπικό των επιχειρήσεων με παρουσιάσεις και συνεντεύξεις. Είναι ένας ενθουσιώδης και αφοσιωμένος δάσκαλος και έχει την ικανότητα να εμπλέκει μαθητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Η μαθητοκεντρική του προσέγγιση διασφαλίζει ότι όλοι οι μαθητές του συμμετέχουν ενεργά στη δική τους μάθηση, ότι οι ανάγκες τους ικανοποιούνται και οι στόχοι τους επιτυγχάνονται.

Jeffrey

JEFFREY

Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Jeffrey είναι καθηγητής αγγλικών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η φιλοσοφία του Jeff είναι απλή, η γλώσσα μαθαίνεται μέσω της πρακτικής, ενθαρρύνει τους μαθητές του να μιλούν ελεύθερα αντί να περνούν ώρες μελετώντας γραμματική. Αυτό έχει βοηθήσει τους μαθητές του να επιτύχουν υψηλές βαθμολογίες σε εξετάσεις Ομιλίας, όπως το IELTS, τις οποίες προηγουμένως δεν ήταν σε θέση να επιτύχουν. Υποστηρίζει και συμβουλεύει με τρόπο που εμπνέει εμπιστοσύνη στους μαθητές του για να τους ενθαρρύνει να μάθουν από τα λάθη τους αντί να φοβούνται να τα κάνουν. Ο Jeff έχει πολλές ενδιαφέρουσες στρατηγικές/φόρμουλες για να βοηθήσει τους μαθητές που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές του στα αγγλικά και τις παρουσιάζει με ένα θετικό και εποικοδομητικό στυλ.

Barbara

BARBARA

South Africa

Η Barbara είναι αγγλόφωνη με μητρική γλώσσα τα αγγλικά από τη Νότια Αφρική. Έχει πτυχίο TEFL Ανωτάτου Βαθμού Επιπέδου 5 και έχει διδάξει εθελοντικά για πολλά χρόνια. Έχει επίσης βοηθήσει τους μαθητές να επιτύχουν καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις τους. Είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μπορεί να σας βοηθήσει με τη δημιουργική γραφή. Έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και της αρέσει να μαθαίνει για τους πολιτισμούς τους και να γνωρίζει τους ανθρώπους τους. Για πολλά χρόνια, έχει εργαστεί ως στέλεχος πωλήσεων και μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα της απασχόλησης. Θα ήθελε πολύ να σας βοηθήσει να γίνετε ο πιο άπταιστος αγγλόφωνος που μπορείτε να γίνετε. Της αρέσει να κάνει τα μαθήματά της διασκεδαστικά και επίσης ενδιαφέροντα, ενώ σας βοηθά να μάθετε. Ανυπομονεί να σας συναντήσει και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Jacqueline

JACQUELINE

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Jacqueline είναι καθηγήτρια Αγγλικών από το Ηνωμένο Βασίλειο, εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών στην Ελλάδα, διδάσκοντας Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα τα τελευταία 30 χρόνια. Διδάσκει σε ένα ευρύ φάσμα μαθητών, από τους αρχάριους μέχρι τα επίπεδα επάρκειας. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία Cambridge B2, C1, C2, IELTS. Η Jacqueline είναι μια παθιασμένη δασκάλα που θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο, αφοσιωμένο και εργατικό άτομο.

Anelda

ANELDA

South Africa

Η Anelda είναι μια πολύ ευγενική, στοργική και υπομονετική δασκάλα. Της αρέσει να βοηθάει με την προφορά, τη γραμματική και τη χρήση της γλώσσας. Έχει πτυχίο στην εκπαίδευση και πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας. Είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη βελτίωση της γλώσσας. Η Anelda ζει για να ξεκινάει ένα ταξίδι με τους μαθητές της και να βλέπει την πρόοδο στη γλώσσα τους μέσα από τις συζητήσεις που κάνουν.

Carol

CAROL

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Carol είναι ενθουσιασμένη με τη διδασκαλία των αγγλικών. Έχει μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση. Η Carol ειδικεύεται στην αγγλική γλώσσα και την ψυχολογία με το πτυχίο της Bachelor of Arts και είναι εξειδικευμένη δασκάλα, έχοντας διδάξει όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένων των χώρων εργασίας, εκπαιδεύοντας υπαλλήλους σε ήπιες δεξιότητες. Οι εξετάσεις Business English, Academic English και English, μεταξύ άλλων, είναι οι ειδικότητές της. Η Carol έχει πολυετή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας αγγλικών στην Ταϊλάνδη και η φιλοσοφία της είναι ότι "η μάθηση είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης" και διδάσκει με ενδιαφέρουσες, εξατομικευμένες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, οι οποίες επικεντρώνονται στη βελτίωση των λειτουργικών αγγλικών σας και όλων των αναγκών συνομιλίας σας.

Keegan

KEEGAN

South Africa

Η Keegan είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια TEFL και ολοκλήρωσε τα εξειδικευμένα μαθήματά της μέσω του TEFL Full Circle, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει 6ετή διδακτική εμπειρία – συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας αγγλικών στο διαδίκτυο - με μαθητές από την ηλικία των 5 ετών έως ενήλικες. Η Keegan είναι μια υπομονετική και ευγενική δασκάλα, αλλά θα διορθώσει τους μαθητές της μόνο όταν χρειάζεται για να τους βοηθήσει να προοδεύσουν. Η Keegan μπορεί να σας βοηθήσει με την ανάγνωση, τη γραφή, την προφορά, τα μαθήματα προφορικών ή την προετοιμασία για ένα τεστ. Είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να βεβαιωθεί ότι είστε διά βίου μαθητής της αγγλικής γλώσσας.

Ibrahim

IBRAHIM

Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Ibrahim κατάγεται από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Έλαβε το πτυχίο του στην Αγγλική Λογοτεχνία και Δημοσιογραφία από το Wayne State University επίσης στο Ντιτρόιτ. Αυτήν τη στιγμή έχει μεταπτυχιακό στην πολιτισμική ανθρωπολογία. Ο Ibrahim έχει εργαστεί στις ΗΠΑ, το Κατάρ και την Τουρκία. Έχει διδάξει Αγγλικά σε επίπεδα με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων προετοιμασίας εξετάσεων για το IELTS & TOEFL. Ο Ibrahim εργάζεται επί του παρόντος πάνω στο πρώτο του μυθιστόρημα, αφού δημοσίευσε αρκετά άρθρα και κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Τεχνών για την Ποίηση. Απέκτησε πιστοποιητικό TESOL στο Λονδίνο, τον Καναδά και έχει συνεργαστεί εκτενώς με κοινότητες μεταναστών στο Μίσιγκαν, την Καλιφόρνια και την Αλάσκα.

Emma

EMMA

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Emma είναι έμπειρη δασκάλα TEFL με εμπειρία στη διδασκαλία τόσο των παιδιών και των ενηλίκων όλων των ικανοτήτων. Της αρέσει να παραδίδει μαθήματα συνομιλίας για να αναπτύξει την εμπιστοσύνη και την ευχέρεια, καθώς και θέματα σχετικά με τις επιχειρήσεις και τα μαθήματα προετοιμασίας IELTS. Εκτός από τη διδασκαλία, έχει εργασιακή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και τη διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι πολύ υπομονετική και ενθαρρυντική και της αρέσει να βλέπει τους μαθητές της να έχουν αυτοπεποίθηση και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Μιλάει τόσο αγγλικά όσο και ισπανικά και σήμερα ζει στην Κεντρική Αμερική, όπου έχει αγκαλιάσει νέες γλώσσες και πολιτισμούς.

Lynette

LYNETTE

Νέα Ζηλανδία

Η Lynette είναι δημιουργική καθηγήτρια Λογοτεχνίας και Θεάτρου και πιστοποιημένη καθηγήτρια Αγγλικών TEFL. Είναι επίσης έμπειρη στην online διδασκαλία ξένων μαθητών. Κατέχει το Associate Trinity College του Λονδίνου και έχει εκπαιδεύσει φοιτητές στις τέχνες του θεάματος σε επίπεδο διαγωνισμού. Επιπλέον, έχει ιατρικό πτυχίο στην Τεχνολογία Μετάγγισης Αίματος και είναι σε θέση να βοηθήσει τους μαθητές στην εκμάθηση ιατρικής ορολογίας. (Αγγλικά για Ειδικούς Σκοπούς). Το χαλαρό στυλ διδασκαλίας, η υπομονή και η αίσθηση του χιούμορ της θα διασφαλίσουν ότι οι μαθητές απολαμβάνουν τη μάθηση σε ένα διασκεδαστικό και χαλαρό περιβάλλον.

Kat

KAT

Ηνωμένες Πολιτείες

Η Kat είναι δίγλωσση Αγγλόφωνη και Ρωσόφωνη με πτυχίο στην Εκπαίδευση, μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και πάνω από 7 χρόνια διδακτικής εμπειρίας στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτικός της Οξφόρδης και έχει διδάξει διάφορες ηλικίες και επίπεδα. Η Kat είναι πολύ παθιασμένη με τη διδασκαλία και βρίσκει πάντα τη σωστή προσέγγιση για τους μαθητές της. Η χαλαρή προσωπικότητα, η υπομονή και η αίσθηση του χιούμορ της δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα για μάθηση, όπου οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά, νιώθουν αυτοπεποίθηση και αισθάνονται χαλαροί.

Marian

MARIAN

South Africa

Η Marian έχει εργαστεί ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών για πάνω από 20 χρόνια και έχει εκτεταμένες γνώσεις και εμπειρία στη διδασκαλία ενηλίκων. Από το 2006 έως το 2018 δίδαξε ESL στο Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σε μαθητές διαφορετικών εθνικοτήτων, από το επίπεδο των αρχαρίων έως το επίπεδο των προχωρημένων. Εκτός από τη διδασκαλία γενικών και επαγγελματικών αγγλικών, η Marian έχει επίσης αναλάβει την προετοιμασία για τις εξετάσεις IELTS, TOEFL και PET. Έχει πτυχίο BA, HDE και CELTA, ενώ ήταν πιστοποιημένη εξεταστής IELTS Speaking Examiner για 8 συνεχόμενα χρόνια. Ανυπομονεί να σας γνωρίσει και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας στα αγγλικά.

Heidi

HEIDI

Ηνωμένες Πολιτείες

Η Heidi είναι καθηγήτρια Αγγλικών που μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι Εκπαιδευτική Ψυχολόγος, η οποία έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας. Έχει εργαστεί ως μεταφράστρια αγγλικών και ισπανικών και είναι εντελώς δίγλωσση. Ο στόχος της Heidi είναι να υποστηρίξει τους στόχους σας στην εκμάθηση αγγλικών, ανεξάρτητα από το ποιο μπορεί να είναι το επίπεδο των αγγλικών σας αυτήν τη στιγμή. Ανυπομονεί να σας γνωρίσει και να κάνει το ταξίδι της εκμάθησης αγγλικών, μια διασκεδαστική και ευχάριστη εμπειρία.

Kana

KANA

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Kana έχει μεγάλη εμπειρία στην παράδοση online μαθημάτων αγγλικών σε μαθητές μόνο από ένα ενδιάμεσο επίπεδο B1 και άνω και την προετοιμασία των ακόλουθων πιστοποιήσεων και τομέων: IELTS, TEFL, TOEFL, Business English, Cambridge English και ESL (Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα) conversational. Η Kana έχει πάθος να διδάσκει και να βοηθάει τους μαθητές της. Συχνά ετοιμάζει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαθητών της που θέλουν να περάσουν από το ενδιάμεσο στο προχωρημένο επίπεδο.

Rosemary

ROSEMARY

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Rosemary έχει πάθος με τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας. Τα προσόντα της περιλαμβάνουν πτυχίο Αγγλικών και Ιστορίας, πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας στο TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages). Η Rosemary έχει διδάξει Ακαδημαϊκά Αγγλικά, Αγγλικά για Ειδικούς Σκοπούς, προετοιμασία IELTS και παραδίδει μαθήματα προφορικών αγγλικών. Πιστεύει ότι η γλώσσα έχει να κάνει με την επικοινωνία και, ως εκ τούτου, μαθαίνει κανείς τη γλώσσα χρησιμοποιώντας τη γλώσσα. Τα μαθήματά της είναι διαδραστικά, ποικίλα και ενδιαφέροντα, δημιουργημένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες των μεμονωμένων μαθητών.

Scott

SCOTT

Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Scott είναι ένας ελκυστικός και υπομονετικός δάσκαλος από το Raleigh της Βόρειας Καρολίνας. Έχει ολοκληρώσει το πιστοποιητικό TOEFL και διδάσκει ισπανόφωνους στα αγγλικά. Ο Scott έχει διδάξει τόσο παιδιά όσο και ενήλικες και μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη, από τη γραμματική μέχρι την εξάσκηση των δεξιοτήτων σας, όπως η ακρόαση ή ακόμη και η προφορά. Έχει ταξιδέψει εκτενώς στην Ευρώπη και την Κεντρική Αμερική και εκτιμά όλους τους πολιτισμούς. Ο Scott είναι επίσης δάσκαλος γιόγκα, γεγονός που τον έχει βοηθήσει να είναι υπομονετικός και να κατανοεί το ρυθμό μάθησης και τις ανάγκες των μαθητών του. Είναι ενθουσιασμένος που θα σας βοηθήσει να μάθετε και να κατακτήσετε τα Αγγλικά και ανυπομονεί να σας γνωρίσει.

Sharon

SHARON

South Africa

Η Sharon είναι μητρική ομιλήτρια αγγλικών από τη Νότια Αφρική και πτυχιούχος καθηγήτρια TEFL. Έχει πτυχίο στη Συμβουλευτική καθώς και μεταπτυχιακό πιστοποιητικό στις Κοινωνικές Επιστήμες. Έχει επίσης σπουδάσει Life Skills Coaching. Η Sharon απέκτησε εκτεταμένη επιχειρηματική εμπειρία εργαζόμενη ως σύμβουλος σε έργα σε πολλούς κλάδους. Μπορεί να σας βοηθήσει με τα επιχειρηματικά και συνομιλιακά αγγλικά και με την προετοιμασία για τις εξετάσεις IELTS, TOEFL και TOEIC. Η Sharon συνδέεται εύκολα με τους ανθρώπους και είναι ενθουσιασμένη με το να βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους. Είναι υπομονετική, ενεργητική και θετική και ανυπομονεί να κάνει το μαθησιακό σας ταξίδι αξέχαστο.

Ellen

ELLEN

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Ellen είναι μια ενθουσιώδης και υπομονετική δασκάλα που ζει στο Darlington του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει ολοκληρώσει το πιστοποιητικό TEFL 150 ωρών και έχει εμπειρία στη διδασκαλία αγγλικών σε νεαρούς ενήλικες μαθητές στην Αγγλία. Έχει επίσης προηγούμενη εμπειρία στη διδασκαλία αγγλικών ως ξένης γλώσσας σε εξάχρονα παιδιά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με κάθε άτομο ξεχωριστά, ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει στο έπακρο την εμπειρία του. Όλα τα σχόλια προς τους μαθητές θα είναι εποικοδομητικά και θετικά.

Pearl

PEARL

South Africa

Η Pearl είναι μητρική καθηγήτρια αγγλικών με 2 χρόνια διδακτικής εμπειρίας. Είναι υπομονετική και ενεργητική δασκάλα. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού TEFL 120 ωρών. Έχει μεγάλο πάθος για τη διδασκαλία και εμπειρία στη διδασκαλία αγγλικών σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες στα επίπεδα Α2, Β1, Β2, Γ1 και Γ2. Μπορεί να σας βοηθήσει με τη γραμματική, τη συνομιλία, την προετοιμασία για συνεντεύξεις, την προφορά και την άρθρωση και της αρέσει να ασχολείται με τους ανθρώπους.

Ami

AMI

South Africa

Η Ami είναι μια διασκεδαστική και υπομονετική δασκάλα από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Έχει ολοκληρώσει το ανώτερο πιστοποιητικό TEFL 168 ωρών μέσω της The TEFL Academy. Είναι μητρική ομιλήτρια της αγγλικής γλώσσας και έχει 2 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε μαθητές. Η Ami απολαμβάνει να δημιουργεί ενδιαφέροντα και συναρπαστικά μαθήματα και θα φροντίσει να νιώσετε αυτοπεποίθηση και επιτυχία καθώς κατακτάτε τα αγγλικά σας!

Braeden

BRAEDEN

South Africa

Η Brae άρχισε να διδάσκει Αγγλικά πριν από πέντε χρόνια στη Βαρκελώνη. Έκτοτε, έχει εργαστεί σε ακαδημίες γλωσσών, ως ιδιωτικός δάσκαλος και μέσω πλατφορμών ηλεκτρονικής μάθησης. Το ευρύ φάσμα της εμπειρίας της περιλαμβάνει Άγγλους αρχάριους έως έμπειρους επαγγελματίες. Έχει συνεργαστεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η προσέγγισή της στην τάξη είναι προσανατολισμένη στον στόχο. Η εστίασή της στην αυτοέκφραση και την ανοιχτή επικοινωνία είναι μια εμπειρία που αγαπούν οι μαθητές.

Alistair

ALISTAIR

Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Alistair έχει μάστερ στη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας. Έζησε και δίδαξε στην Τουρκία για έντεκα χρόνια πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να διδάξει IELTS σε εφήβους και επιχειρηματικά αγγλικά σε ώριμους επαγγελματίες. Ο Alistair θα επικεντρωθεί στους στόχους των μαθητών και θα μιλήσει για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, παρέχοντας εποικοδομητική ανατροφοδότηση. Είτε πρόκειται για ένα τεστ ομιλίας IELTS, μια επιχειρηματική παρουσίαση ή απλά για τη βελτίωση των γενικών αγγλικών, οι μαθητές σύντομα θα αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα είναι πιο ικανοί.

Kelly

KELLY

South Africa

Η Kelly είναι μια καταπληκτική δημιουργική δασκάλα από το Durban της Νότιας Αφρικής. Είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Μεταπτυχιακού Tefl και Tesol διάρκειας 150 ωρών μέσω του Global language στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα αγγλικά είναι η πρώτη της γλώσσα και έχει πάθος για τη διδασκαλία των μικρότερων παιδιών, καθώς και των εφήβων και των ενηλίκων. Η Kelly απολαμβάνει να δημιουργεί ένα περιπετειώδες και ενδιαφέρον μάθημα, για να βεβαιωθεί ότι οι μαθητές της αναγνωρίζουν καλά τη γλώσσα και μπορεί να σας βοηθήσει με την ανάγνωση, τη γραφή, την κατανόηση και την επίτευξη των επιθυμητών στόχων σας. Θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να γίνετε οι καλύτεροι!

William

WILLIAM

Ηνωμένες Πολιτείες

Ο William κατάγεται από τις ΗΠΑ και είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Σικάγου στην επιχειρηματική και δομική μηχανική, ξεκινώντας τη δική του εταιρεία στον κατασκευαστικό κλάδο σε νεαρή ηλικία και ήταν επενδυτής ακινήτων για πάνω από 30 χρόνια σε επιχειρήσεις μέχρι την οικονομική κατάρρευση του 2008. Έχει αποσυρθεί στο Μεξικό τώρα, παραδίδει αμέτρητα μαθήματα σε διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο. Είναι ένας πολυμαθής ειδικός της γνώσης και της συνομιλίας σε όλους τους τομείς της προσπάθειας, με τεράστια χέρια στην εμπειρία διδάσκοντας όλα τα επίπεδα, είναι πιστοποιημένος και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε στο περιβάλλον. Καλύπτει όλες τις εξετάσεις των αγγλικών και την πρόοδο της γνώσης και της σταδιοδρομίας.

Tom

TOM

South Africa

Ο Tom είναι 31 ετών και ζει στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής. Είναι κάτοχος πιστοποίησης TEFL/TESOL μέσω του Global TEFL στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει 10ετή εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό κλάδο στη Νότια Αφρική, έχοντας εργαστεί ως Ανώτερος Διευθυντής και ως σύμβουλος. Έχει επίσης ένα Εθνικό Δίπλωμα στην Επιστήμη Άσκησης, και αγαπά τον αθλητισμό και τη διατήρηση του υγιούς τρόπου ζωής. Ο Tom μπορεί να σας βοηθήσει με τις δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής και προφοράς στα αγγλικά και είναι παθιασμένος με το να βοηθήσει τους μαθητές του να επιτύχουν τους στόχους τους στην αγγλική γλώσσα στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Linda

LINDA

Ηνωμένο Βασίλειο

Η Linda έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας τόσο στη Γαλλία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συνεργαστεί με μαθητές από πολλούς πολιτισμούς και επίπεδα και μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Μιλάει άπταιστα γαλλικά και καταλαβαίνει πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η εκμάθηση μιας γλώσσας και πόσα κίνητρα χρειάζονται. Διδάσκει γενικά αγγλικά καθώς και επιχειρηματικές δεξιότητες για συναντήσεις και παρουσιάσεις. Μέσω της τακτικής πρακτικής μπορεί να σας βοηθήσει να μιλήσετε πιο άπταιστα και με αυτοπεποίθηση με έναν διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο.