Φωτογραφία πλάνων online μαθήματων αγγλικών

ΤΑ online μαθηματα αγγλικων μας μεσω skype

Μάθετε αγγλικά με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Για να γίνει αυτό, έχουμε δημιουργήσει κάποια συγκεκριμένα πλάνα, ανάλογα με τον αριθμό και τη διάρκεια των μαθημάτων. Κάντε την καλύτερη επιλογή και επιλέξτε έκπτωση!

Arrow

Όταν μελετάτε με το Speakingathome, το επίπεδο των αγγλικών σας δεν έχει σημασία, ούτε το επίπεδο της εκπαίδευσής σας. Οι εκπαιδευτικοί μας προσαρμόζουν τη διδασκαλία τους στο προφίλ σας, με στόχο να σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε σε κάθε μάθημα και να ενισχύσετε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 30 ΛΕΠΤΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ
1
30 λεπτά
9
9
-
10
30 λεπτά
8.5
85
- 5
20
30 λεπτά
7.95
159
- 21
40
30 λεπτά
7.63
305
- 55
80
30 λεπτά
4.99
399
- 321

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1 ΩΡΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ
1
1 ώρα
18
18
-
10
1 ώρα
15.4
154
- 26
20
1 ώρα
14.95
299
- 61
40
1 ώρα
9.93
397
- 323

Τα μαθήματα που προσφέρονται από το Speakingathome είναι εξατομικευμένα και απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους μαθητών (online μαθήματα αγγλικών για επαγγελματικές συνεντεύξεις, online μαθήματα συνομιλίας για φοιτητές, μαθήματα Skype αγγλικών για την προετοιμασία εξετάσεων FIRST, ADVANCED, IELTS, TOEFL, ...). Τα μαθήματά μας επιδιώκουν διαφορετικούς στόχους και είναι ειδικά προσαρμοσμένα.

Μάθετε επαγγελματικά αγγλικά online στο Skype: η μέθοδος Speakingathome

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Το Speakingathome είναι το τέλειο συμπλήρωμα στη γνώση που αποκτάται στα σχολεία. Μόλις μάθετε τη γραμματική, η συνομιλία με έναν φυσικό ομιλητή θα βελτιώσει αποτελεσματικά την προφορά και το λεξιλόγιό σας.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σήμερα, η ομιλία της αγγλικής γλώσσας αποτελεί προϋπόθεση στην πλειονότητα των κενών θέσεων εργασίας. Μη χάσετε αυτές τις ευκαιρίες με το να μην είστε προετοιμασμένοι. Το Speakingathome έχει μόνο πλεονεκτήματα.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι εκπαιδευτικοί μας μπορούν να παρέχουν ολοκληρωμένη γλώσσα σε συγκεκριμένα θέματα οποιουδήποτε κλάδου. Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας, βελτιώνοντας το γενικό σας λεξιλόγιο με πρόσθετες αποδεκτές συνήθεις εκφράσεις του επιχειρηματικού κόσμου.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ FIRST, IELTS, TOEFL

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ FIRST, IELTS, TOEFL

Το Speakingathome θα γίνει το τέλειο συμπλήρωμα στην προετοιμασία σας πριν από οποιαδήποτε προφορική εξέταση. Αντιμετωπίστε τις επίσημες εξετάσεις με τη διαβεβαίωση και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε. Με τη μέθοδό μας, θα πετύχετε!