Εγγραφείτε δωρεάν και ξεκινήστε να μιλάτε με δασκάλους με μητρική γλώσσα τα αγγλικά!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 30 Ή ΤΩΝ 60 ΛΕΠΤΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 30 Ή ΤΩΝ 60 ΛΕΠΤΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΑΣ

Έχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Θα λάβετε επίσης σημαντικές εκπτώσεις ανάλογα με το πακέτο μαθημάτων που αγοράζετε. Εγγραφείτε για το πλάνο που σας βολεύει.

*0

Απλώς με την εγγραφή σας θα μπορείτε να δοκιμάσετε τη μέθοδό μας με ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα. Ναί! 0 € γιατί ξέρουμε ότι θα σας αρέσει.

4.99

Οικονομικά προσιτό και αποτελεσματικό την ίδια στιγμή. Αγοράστε ένα πλάνο 80 μαθημάτων διάρκειας 30 λεπτών και θα λάβετε την πιο ανταγωνιστική τιμή αγοράς ανά μάθημα.

8.50

Θα θέλατε να δοκιμάσετε το πακέτο των 10 μαθημάτων μας; Αυτή θα είναι η τιμή σας ανά μάθημα αν αγοράσετε ένα πλάνο 10 μαθημάτων των 30 λεπτών το καθένα.

9.92

Είναι το επίπεδό σας πολύ υψηλό και 30 λεπτά πολύ σύντομος χρόνος; Λάβετε την καλύτερη τιμή ανά μάθημα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για 40 μαθήματα 1 ώρας.

Youtube preview
Play

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΜΑΣ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ

Θα θέλατε να εξηγήσουμε γιατί το Speakingathome είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναβαθμίσετε το επίπεδο των αγγλικών σας; Μάθετε μέσα από αυτό το βίντεο. Θέλετε να συναντήσετε τους καθηγητές μας που μιλούν τη μητρική μας αγγλική γλώσσα για να συζητήσουμε; Περιμένουμε νέα σας.

Andrea

Andrea

Προγραμματιστής αναλυτής

Το καλό αναφορικά με την εκμάθηση αγγλικών με τους δασκάλους του Speakingathome είναι ότι απολαμβάνω κάθε μάθημα, δεν είναι κόπος για μένα να κάνω μαθήματα μαζί τους.

Nicolas

Nicolas

Διοικητικός υπάλληλος

Το επίπεδο των αγγλικών μου ήταν απίστευτα χαμηλό, δοκίμασα ομαδικά μαθήματα αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μιλήσω. Με τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών του Speakingathome έχω αποκτήσει μεγάλη εμπιστοσύνη στα προφορικά αγγλικά μου

Nathalie

Nathalie

Στέλεχος

Είχα ένα υψηλό επίπεδο αγγλικών από την αρχή, αλλά έπρεπε να απαλλαγώ από την προφορά της μητρικής μου γλώσσας όταν μιλούσα στα αγγλικά, μετά από ένα ολοκληρωμένο μάθημα έχω επιτύχει τον στόχο μου είμαι κοντά στο να πάρω την πιστοποίηση C1.