Εγγραφείτε δωρεάν και ξεκινήστε να μιλάτε με δασκάλους με μητρική γλώσσα τα αγγλικά!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 30 Ή ΤΩΝ 60 ΛΕΠΤΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 30 Ή ΤΩΝ 60 ΛΕΠΤΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Ή

Κάνοντας κλικ στην επιλογή Δοκιμάστε δωρεάν, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους Όρους και προϋποθέσεις και την Πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΑΣ

Έχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Θα λάβετε επίσης σημαντικές εκπτώσεις ανάλογα με το πακέτο μαθημάτων που αγοράζετε. Εγγραφείτε για το πλάνο που σας βολεύει.

*0

Κάντε 'Like' σε εμάς στα κοινωνικά δίκτυα και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη μέθοδό μας με ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα. Ναι! 0 € γιατί ξέρουμε ότι θα σας αρέσει.

4.99

Οικονομικά προσιτό και αποτελεσματικό την ίδια στιγμή. Αγοράστε ένα πλάνο 80 μαθημάτων διάρκειας 30 λεπτών και θα λάβετε την πιο ανταγωνιστική τιμή αγοράς ανά μάθημα.

8.50

Θα θέλατε να δοκιμάσετε το πακέτο των 10 μαθημάτων μας; Αυτή θα είναι η τιμή σας ανά μάθημα αν αγοράσετε ένα πλάνο 10 μαθημάτων των 30 λεπτών το καθένα.

9.92

Είναι το επίπεδό σας πολύ υψηλό και 30 λεπτά πολύ σύντομος χρόνος; Λάβετε την καλύτερη τιμή ανά μάθημα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για 40 μαθήματα 1 ώρας.

Youtube preview
Play

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΜΑΣ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ

Θα θέλατε να εξηγήσουμε γιατί το Speakingathome είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναβαθμίσετε το επίπεδο των αγγλικών σας; Μάθετε μέσα από αυτό το βίντεο. Θέλετε να συναντήσετε τους καθηγητές μας που μιλούν τη μητρική μας αγγλική γλώσσα για να συζητήσουμε; Περιμένουμε νέα σας.